Sök ledig bostad

 

Du hittar alla Svedalahems lediga lägenheter på vår hemsida under lediga bostäder. Alla som vill anmäla intresse för en hyreslägenhet i Svedalahems bestånd behöver vara registrerade sökande i vår bostadskö.

Står du i Svedalahems bostadskö?

Ju längre du har stått i vår bostadskö, desto större är din chans att få en ledig lägenhet


När en lägenhet blir ledig publicerar vi den på vår hemsida i cirka sju dagar. Bland de intresseanmälningar som då kommer in till oss bjuder vi in ca 1-3 personer med längst kötid till visning. Här kan du läsa mer om hur vår kö fungerar.


Det är med andra ord din tid i kön som avgör hur stora chanser du har att få den lediga lägenheten. Du har alltså ingen plats i ett kösystem som gäller alla våra lägenheter utan det är först när du anmäler intresse för en publicerad lägenhet som du blir aktuell. Din köplats varierar för varje publicerad lägenhet du söker, beroende på vilka andra som sökt samma lägenhet och deras köpoäng.

Glöm inte att tänka långsiktigt. Du kanske inte alls har något behov av en ny lägenhet just nu, men om några år kan situationen vara helt annorlunda.

För att ställa dig i vår bostadskö behöver du registrera dig, vilket du enkelt kan göra nedan. Därefter måste du logga in på Mina sidor minst en gång var tolfte månad för att behålla din kötid. Är du redan hyresgäst hos Svedalahem, loggar du in på Mina sidor för att aktivera dig i bostadskön.

Registrera dig i vår bostadskö