Från och med 1 juni 2020 förmedlas samtliga av Svedalahems lediga lägenheter av Boplats Syd

Sök våra lediga lägenheter, läs hur förmedlingen går till och hur du enkelt ställer dig i kön på www.boplatssyd.se.

 

Registrera dig hos Boplats Syd och behåll din kötid

Svedalahems lägenheter kommer fram till den 1 december 2024 att i första hand erbjudas dig som stått i vår kö. När våra lägenheter blir lediga gäller den kötid du hade i vår kö. Men bara om du är registrerad hos Boplats Syd och har överfört din kötid från Svedalahem.

Du för över din kötid på www.boplatssyd.se/svedalahem. Är du inte redan registrerad i deras kö kommer du att få fylla i dina personuppgifter och skapa ett användarkonto. Det är bara genom denna registreringssida det går att överföra kötiden, dock senast den 31 december 2020. Därefter upphör möjligheten att föra över kötiden.

Du kommer också att få en kötid hos Boplats Syd, som du kan använda för att söka övriga lediga lägenheter som de förmedlar. Den räknas från det datum som din inbetalda köavgift registreras hos Boplats Syd.

Det innebär att du kommer att ha två kötider till och med 1 december 2024, då dessa båda köer slås samman och den längsta av dina båda kötider fortsättningsvis blir din enda kötid hos Boplats Syd.

 

Anmälningsavgift

Kostnaden för att anmäla sig i Boplats Syds bostadskö är 300:-/år. Anmälningsavgiften betalas när du registrerar dig hos Boplats Syd och är 12 månader från det att du har betalat (alltså inte per kalenderår).

När det är dags att betala nästa köperiod kommer Boplats Syd att meddela dig, så se till att de har aktuella kontaktuppgifter till dig (e-postadress och postadress) så att du inte riskerar att åka ut kön och förlora dina ködagar.

 

För frågor och hjälp med registrering och överföring av kötid kontakta Boplats Syd

Telefon: 010-20 22 500, e-post: info@boplatssyd.se

 

Övriga frågor

Tel 040-626 80 50, månd-torsd 09.30-12.30 samt onsdagar även 16-18 eller via e-post: info@svedalahem.se

 

 

Svedalahem

Hem | Kontakt

Bostads AB Svedalahem © 2018

 

Verkstadsgatan 1, Svedala

040-626 80 50

info@svedalahem.se

Powered by uPortal Aareon