Om Svedalahem

Vy över Svedala

Svedalahem

En bra bostad är en förutsättning för ett bra liv. Vårt mål är att erbjuda ett prisvärt boende med hög kvalitet och bra service. Vår strävan är att skapa trivsamma, trygga och tillgängliga boenden med en naturlig blandning av människor.

Svedalahem startade som en stiftelse 1951 och 1979 beslöt kommunfullmäktige i Svedala att stiftelserna Svedalahem och Barabostäder skulle slås ihop och Bostads AB Svedalahem bildades. Bolaget spelar en betydelsefull roll i kommunens utveckling genom att erbjuda bra bostäder.

Antalet lägenheter har stadigt ökat från 34 st. till dagens 1.142 st.

Våra bostäder finns i Svedala, Bara och Klågerup.

Välkommen till oss på Svedalahem!

Gruppfoto svedalahem

Vi på Svedalahem

Svedalahem har cirka 16 anställda och vårt kontor ligger på Verkstadsgatan 1 i Svedala. Vår styrelse utses av kommunfullmäktige och speglar dess partipolitiska sammansättning.

På kontoret sitter all administrativ personal såsom ledning, administration och kundcenter. Det finns även administrativt utrymme för vår tekniska personal samt lager, verkstad och personalutrymmen. Lokalerna delar vi med vårt systerbolag Svedab - Svedala Exploaterings Ab.

Ledningsgruppen

Ledningsgruppen består av vd tillsammans med fastighetscheferna för Svedalahem och Svedab samt ekonomi och administrationschefen för båda bolagen.

Vd, Cecilia Önnevik, fastighetschef Svedalahem, Jörgen Grabo, fastighetschef Svedab Staffan Sundström, ekonomi - och administrationschef för båda bolagen, Kristina Johansson. 

Kontakta oss

Design & Teknik av Creative Army