För hyresgästen

Mamma med barn

Tidningen BO

 

Tidningen bo

BO är vår kundtidning - i den hittar du bland annat nyheter från våra bostadsområden, tips om våra sponsringssamarbeten, reportage om hyresgäster, information nybyggnation och mycket annat. Trevlig läsning!

BO kommer ut fyra gånger per år, både som tryckt tidning men också digitalt här på vår hemsida. Alla våra hyresgäster får den i brevlådan.

Hör gärna av dig till oss om du har tips på något som du vill att vi ska skriva om i nästa nummer. Maila oss på info@svedalahem.se


2022

 • BO nr 3/2022
  Publicerad i september 2022
  Nu är årets tredje BO här! Träffa fastighetsvärden Wathiq, och fastighetschefen Jörgen (som gjort hela 27 år hos Svedalahem!). Få en inblick i vad som händer i Bara och läs om vad som händer med elnätspriserna i rådande läge. Det och mycket mer finner du i det tredje numret av BO 2022.
 • BO nr 2/2022
  Publicerad i juni 2022
  I detta nummer får du lära känna våra fastighetsvärdar Patrick och Benny. Vi har sommaren framför oss och även SommarRock Svedala. I år kommer bland annat: Molly Sandén, Mustasch, Måns Zelmerlöw med flera. Läs om Svea Park och utvecklingen framåt.
 • BO nr 1/2022
  Publicerad i april 2022
  Årets första nummer av BO är här. Läs om ekonomiteamet Sandra och Annika, träffa den nya entreprenören för yttre skötsel (TTA Fastighet och Skötsel AB) och läs om hur Svedalahem stödjer UNHCRs arbete i Ukraina. Det och mycket mer i det allra första numret av BO 2022.

2021

 • BO nr 4/2021
  Publicerad i december 2021
  Årets sista nummer av BO är här. Vi får läsa om kundcentret som har fått en ljus och modern renovering. Dessutom får vi träffa de som jobbar där, Ulla och Mia. Vi tar oss även en titt på hur det går med byggnationen av Erlandsdal. Och vad sägs om att ta del av volleyboll i Svedala? Det och mycket mer i fjärde numret av BO 2021.
 • BO nr 3/2021
  Publicerad i oktober 2021
  I detta nummer får du bland annat träffa systrarna Wilma och Emmie, som båda har flyttat in i varsin nyproducerad lägenhet i Kvarteret Svanen. Vi tar oss även en titt på hur det går med byggnationen av Svea Park samt besöker en nyöppnad butik på Norra Tvärgatan.
 • BO nr 2/2021
  Publicerad i juni 2021
  2021 startar vi en ny serie där du får lära känna oss bakom Svedalahem lite bättre. I detta nummer kan du läsa om Kristin Åberg och Ulrika Lundgren. Dessutom ger vi lite tips om hur du kan grilla klokt och aktuell information kring vad som gäller i sommar.
 • BO nr 1/2021
  Publicerad i mars 2021
  2021 startar vi en ny serie där du får lära känna oss bakom Svedalahem lite bättre. Först ut är våra fastighetsvärdar Ulf Ask och Christian Wallin. Läs även om Svea Park, inflytt i kvarteret Svanen och om ny fastighetsägare på Svedalagården.

Tidigare nummer

2020

2019

2018

2017

2016

Design & Teknik av Creative Army