För hyresgäster

Mamma med barn

Tidningen BO

 

Tidningen bo

BO är vår kundtidning - i den hittar du bland annat nyheter från våra bostadsområden, tips om våra sponsringssamarbeten, reportage om hyresgäster och personal, information nybyggnation och mycket annat. Trevlig läsning!

BO kommer ut fyra gånger per år, både som tryckt tidning men också digitalt här på vår hemsida. Alla våra hyresgäster får den i brevlådan.

Hör gärna av dig till oss om du har tips på något som du vill att vi ska skriva om i kommande nummer. Maila oss på info@svedalahem.se


2023

 • BO nr 3/2023
  Publicerad i september 2023
  Tredje numret av BO är här och i den kan du bland annat träffa Christian Gillheim som är ny Teknik- och energichef på Svedalahem och Titti som är nyinflyttad på Svea Park. Du kan även läsa om den stora renoveringen av Holmagården som nu är färdig och om hur vi har samarabetat med SYSAV för att förändra och förbättra ett soprum till att bli ett miljöhus. 
 • BO nr 2/2023
  Publicerad i juni 2023
  I årets andra nummer av BO kan du läsa om den nyrenoverade dagcentralen på Holmagården och träffa Petra Karlsson som arbetar som aktivitetspedagog där. Du kan även läsa om SommarRockens många spännande artister. Som vanligt är Svedalahem med och sponsrar arrangemanget, i år delar vi ut 70 st tredagarsbiljetter. Trevlig läsning!
 • BO nr 1/2023
  Publicerad i mars 2023
  I detta nummer av BO presenterar vi två nya medarbetare på ekonomiavdelningen. Vi summerar vad som hänt efter hyresgästenkäten. Vi har även hälsat på i den nya dagcentralen i Bara och fått lyssna på spännande historier. Det och mycket mer i det första numret av BO 2023. Trevlig läsning!

2022

 • BO nr 4/2022
  Publicerad i december 2022
  Årets sista BO är här! Denna gång får du läsa om vad Svedalahem gör för att minska förbrukningen av el och värme. Du får även tips om vad du själv kan göra! Vi bjuder dessutom på ett möte med Cecilia (vd) och Christian (vår nya driftstekniker). Trevlig läsning!
 • BO nr 3/2022
  Publicerad i september 2022
  Nu är årets tredje BO här! Träffa fastighetsvärden Wathiq, och fastighetschefen Jörgen (som gjort hela 27 år hos Svedalahem!). Få en inblick i vad som händer i Bara och läs om vad som händer med elnätspriserna i rådande läge. Det och mycket mer finner du i det tredje numret av BO 2022.
 • BO nr 2/2022
  Publicerad i juni 2022
  I detta nummer får du lära känna våra fastighetsvärdar Patrick och Benny. Vi har sommaren framför oss och även SommarRock Svedala. I år kommer bland annat: Molly Sandén, Mustasch, Måns Zelmerlöw med flera. Läs om Svea Park och utvecklingen framåt.
 • BO nr 1/2022
  Publicerad i april 2022
  Årets första nummer av BO är här. Läs om ekonomiteamet Sandra och Annika, träffa den nya entreprenören för yttre skötsel (TTA Fastighet och Skötsel AB) och läs om hur Svedalahem stödjer UNHCRs arbete i Ukraina. Det och mycket mer i det allra första numret av BO 2022.

Tidigare nummer

2021

2020

2019

2018

2017

2016

Design & Teknik av Creative Army